Projectes sense ànim de lucre per a petites empreses, cooperatives, ong's, associacions o moviments socials que treballen per construir una societat més justa, ètica, cooperativa i solidària i no tenen recursos per a finançar-se una campanya de publicitat. Per a poder-ho realitzar, intercanvio un percentatge de la meva facturació anual, per hores meves de producció destinades a realitzar aquests tipus de projectes.


Pauets // Associació de mares i pares dels més petits de Sant Pau

Disseny i producció de les gràfiques per l'associació.

Disseny Gràfic: Xelson

Il·lustració de l’icone del logo: Marc García.

(Projecte sense ànim de lucre)


Som Energia

Disseny i producció de la banderola i rollup de Som Energia.

Disseny Gràfic: Xelson

Impremta: Promoètic

(Projecte sense ànim de lucre)


"Refugiados bienvenidos"

Animacions explicatives per desmuntar falsos rumors referents als refugiats sirians.

"Bienvenidos refugiados" és una plataforma de difusió i ajuda al refugiat de guerra. L' onada de refugiats provinents del conflicte sirià ha provocat un augment del racisme a països europeus, alguns motius provocats per falsos rumors. Molts dels països europeus estan tancant les seves fronteres i es neguen a prestar auxili. Per aquest motiu hem volgut dissenyar i animar aquestes animacions amb la intenció que es comparteixin a les xarxes socials i puguem desmuntar falsos rumors per poder ajudar, de la nostra manera, a aquests refugiats.

Creativitat, storyboard i animació: Xelson

Disseny Gràfic: Sopa Graphics

(Projecte sense ànim de lucre).


La Directa

 

Vídeo explicatiu per donar a conèixer "La Directa", mitjà de comunicació per la transformació social.

La Directa és un mitjà de comunicació en català que enten la comunicació com una eina de transformació social, per això volen visualitzar les pràctiques dels moviments socials, els projectes que plantegen un model alternatiu a l'actual i els col·lectius invisibilitzats per la majoria de mitjans de comunicació.

Creativitat, storyboard, disseny gràfic i animació: Xelson

Música i efectes de so: Andrés Galarza

(Projecte sense ànim de lucre).


Multireferèndum

 

Disseny del cartell pel debat sobre l'ús dels transgènics.

Multireferèndum és una iniciativa ciutadana per debatre i decidir sobre qüestions que ens afecten en ambits sòcials, econòmics i medioambentals, promogut per diferents moviments socials. Ha culminat en una primera onada, durant les setmanes prèvies a les eleccions europees de maig de 2014. Amb ella, es cerquen pràctiques que ens portin cap a una democràcia creixent i directa.

Creativitat i disseny gràfic: xelson

(Projecte sense ànim de lucre).


Potlatch

 

Vídeo presentació de la nova plataforma de crowdfunding per projectes socials.

Potlatch és una plataforma de finançament col·lectiu on l'aportació de molts possibilita fer realitat projectes que ens beneficiïn a tots. Petits gestos que canvien el món.

Creativitat, disseny gràfic, 3D i animació: xelson

Audio: samso music

(Projecte sense ànim de lucre).